ABONNEMANG

MARKNADSBREV - BASERAD PÅ TEKNISK ANALYS
Detta är marknadsbrevet för dig som vill tjäna pengar på aktiehandel och trading. Alla analyser är enkla att förstå och du behöver inga förkunskaper för att tillgodogöra dig tasajtens tekniska analyser!

Detta är tasajtens marknadsbrev:
+ Teknisk analys talar om vilka aktier som har köp- och säljsignal!
+ Analyser som är enkla att förstå och endast tar en minut att läsa!
+ Träffsäkra analyser – abonnemangsavgiften tillbaka om du är missnöjd! (gäller inom 30 dagar och kan endast utnyttjas en gång)
 
Teknisk analys talar om vilka aktier som har köp- och säljsignal!
Den tekniska analysen talar om när köparna är på plats och varnar då farliga nivåer bryts som riskerar att utlösa stora ras!

Analyser som är enkla att förstå och endast tar en minut att läsa!
Detta är marknadsbrevet för dig som är intresserad av att tjäna pengar på aktiehandel och trading på börsen. Alla tasajtens analyser är tydliga och enkla att förstå. Alla våra analyser sammanfattas med en enda mening, och du kan därför förstå budskapet på några sekunder. Du behöver inga förkunskaper för att tillgodogöra dig tasajtens analyser.

Träffsäkra analyser – abonnemangsavgiften tillbaka om du är missnöjd!
De analyser som skickas ut håller hög kvalitet och är träffsäkra i den bemärkelse att det som står i analyserna ofta slår in. Inte alla förstås. Skulle du vara missnöjd betalar vi tillbaka din abonnemangsavgift om du hör av dig inom 30 dagar (kan endast utnyttjas en gång, och gäller endast månadsabonnemang)

Betalning via VISA-kort eller faktura och din internetbank
Välj mellan att betala via ditt VISA-kort, eller beställ en faktura och betala via din internetbank via bank-giro. Du gör detta val inne i betalfunktionen. Din betalning administerars av Svenska Dibs och Svenska Handelsbanken. 

 

BAS-paketet
Pris:
 440 kr/mån eller 4.840 kr/ år 
+ OMX Krönikan varje dag innan öppning
+ Aktie analys, 2 large-cap aktier varje dag
+ Veckoanalysen, en gång i veckan DAX/OLJA/GULD/SP500


 

TRADING-paketet
Pris:
599 kr/mån eller 6.589 kr/ år 
+ OMX Krönikan varje dag innan öppning
+ Aktie analys, 2 large-cap aktier varje dag
+ Veckoanalysen, en gång i veckan DAX/OLJA/GULD/SP500
+ Matematiska trender, Excel räknar ut vilka aktier som befinner sig i positiv trend
+ OMX-INTRADAY 1 och OMX-INTRADAY 2, teknisk analys på OMX vid lunch tid och innan stängning

PRO-paketet
Pris: 
1.325 kr/ mån eller 15.900 kr/ år eller 
+ OMX Krönikan varje dag innan öppning
+ Aktie analys, 2 large-cap aktier varje dag
+ Veckoanalysen, en gång i veckan DAX/OLJA/GULD/SP500
+ Matematiska trender, Excel räknar ut vilka aktier som befinner sig i positiv trend
+ OMX-INTRADAY 1 och OMX-INTRADAY 2, teknisk analys på OMX vid lunch tid och innan stängning
+ Teknisk analys 3-4 gånger i veckan på DAX/OLJA/GULD/SP500
+ Tillgång till tasajten PRO:s twitter-konto där du kan läsa kommentarer om finansmarknaden, samt se vilka positioner som har extra stor edge.

Reviews
Så tycker tasajtens abonnenter om tasajtens tekniska marknadsbrev

”Jag började trada förra året och gick med förlust. Jag köpte sedan din bok om daytrading som är starkt bidragande till att jag i år går med vinst.”
Joachim

”…Abonnemanget på TAsajten har mest kommit likna ett dagligt seminarium i teknisk analys. Denna spinn-off, är både live och kostnadsfri. Analyserna vill vara bra, och då blir det oftast så, man tjänar en slant under tiden.”
Christer

”… Tack för värdefulla och fyndiga analyser och kommentarer!”
Björn Mind and Body

”… För mig är Per’s analyser ovärderliga. Det känns väldigt svårt att fatta ”kloka beslut” utan dem!”
Bo


 

"...Var det inte någon av dina kunder som sa, "Följer jag TA-sajten slaviskt så kommer jag ut som vinnare", kunde inte sagt det bättre själv!
Jan


”…Hejsan! Ja tack! Jag fortsätter gärna med dina analyser. Mycket nöjd! Det jag har mest nytta av är dina OMX-analyser tycker jag.”
Johan 

”…Hej Per ! Min provperiod går ut i början på nästa vecka. Dina trevligt skrivna och pricksäkra analyser vill jag inte missa en endaste dag! Därför önskar jag teckna mig för ett år. Med hjälp av dina analyser har min trading höjts flera nivåer. Önskar dig en trevlig helg och tack för ett gott jobb! 
Nicklas 


 

”…Först och främst vill jag ännu en gång passa på att tacka Dig för ett utomordentligt bra jobb! På mindre än 3 veckor har jag tjänat ihop utgiften för 2 årsprenumerationer, tack vare Dina förutsägelser i OMX krönikan.”
Carl


Hej Per,
Ok, allt är bra och jag känner mig rejält på gång. Gjorde en bra affär i fingerprint, en aktie som jag tidigare förkastat som ohandlingsbar och flera lyckade optionsaffärer i OMX där jag tack vare dina analyser blivit mycket mer disciplinerad, inte klinisk men mycket bättre. Framförallt har jag blivit bättre på att sitta på händerna å vänta in "rätt tillfälle" även om det tar några dagar då jag nu förstått att jag gjort mina största förluster på affärer under trendlösa perioder. Utan Omxkrönikan och Omx intraday så kan jag lika gärna stoppa mina pengar i en madrass så om jag är intresserad av ett fortsatt abonnemang? Har påven en rolig mössa? ;-) 
Christer

Dela denna sida
Rekommendera gärna tasajten för dina börsintresserade vänner