VÅRA PRODUKTER

1. MARKNADSBREV - Baserad på Teknisk Analys
Tydliga och träffsäkra tekniska analyser till din mailbox flera gånger om dagen med start innan öppning. Få information om vilka aktier som befinner sig i en köpsignal, samt varningar då farliga nivåer bryts som riskerar att utlösa kraftiga fall.
-Läs mer om tasajtens tekniska marknadsbrev, klicka här!

2. BOK - Daytrading med teknisk analys som beslutsunderlag
Detta är boken för dig som vill lära dig att tänka och ager asom en professionell trader samt att lära dig att leva på din trading! Alla som har läst mina tekniska analyser vet att jag ofta refererar till "den tekniska analysens skolbok". Nu kommer den till dig!
-Läs mer om denna bok om Trading och Teknisk Analys och se innehållsförteckningen, klicka här!

3. BOK - Candlesticks   ***Ny! Publicerad i somras nu redo för leverans!***
I denna bok får du lära dig Candlesticks från grunden samt hur du finner de mest träffsäkra signalerna. I slutet av denna bok finner du ett teoriprov samt en träningsmodul där du kan kontrollera du förstått hur man tjänar pengar på Candlesticks!
-Läs mer om denna Candlesticks-bok och se innehållsförteckningen, klicka här!
 

4: VIDEOUTBILDNING ONLINE - Börs, trading och teknisk analys
Detta är utbildningen för dig som inte har tid att läsa 4 år på högskola för att få en förståelse för hur aktiemarknaden, trading och teknisk analys fungerar. Se alla 42 utbildningsfilmer direkt från din dator, surfplatta eller telefon.
-Läs mer om vad dessa 42 inspelade utbildningsvideos innehåller!
 

5: TRADING OCH TEKNISK ANALYS KURS - Live
Denna kurs hålls 1-2 gånger per år i de större städerna. Under denna utbildningsdag får du lära dig grunderna för framgångsrik trading: Teknisk Analys, Psykologiska aspekter samt Riskhantering.
-För att se datum, tider och plats för nästa utbildningstillfälle, klicka här!

6: FINANSBLOGGEN
På tasajtens finansblogg kan du läsa om aktuella händelser som rör finansmarknaden. Här publiceras självklart även mänger med diverse tekniska analyser. En finansblogg är per defintion gratis.
-För att gå till tasajjtens finansblogg, klicka här!
 

7: TEKNISK ANALYS KVÄLL - Mån 21 maj 2018
Kom på avslappnad analyskväll med italiensk pizza och ett glas dryck.
Lyssna på min genomgång av vad som hänt på finansmarknaden den senaste månaden, teknisk analys-genomgång, samt bedömningar om framtiden - vilka aktier har och kommer få sälj- och köpsignal!
-För att läsa mer om detta event, samt anmäla dig - klicka här!

Dela denna sida
Rekommendera gärna tasajten för dina börsintresserade vänner