ReviewS - analysbrevet

”Jag började trada förra året och gick med förlust. Jag köpte sedan din bok om daytrading som är starkt bidragande till att jag i år går med vinst.”
Joachim

”…Abonnemanget på TAsajten har mest kommit likna ett dagligt seminarium i teknisk analys. Denna spinn-off, är både live och kostnadsfri. Analyserna vill vara bra, och då blir det oftast så, man tjänar en slant under tiden.”
Christer

”… Tack för värdefulla och fyndiga analyser och kommentarer!”
Björn Mind and Body

”…Svar: Prisanalyserna i OMX-index har hög träffsäkerhet.”
Ragnvald 

”…434 % tack TA Sajten som med sina övertygande uppgångsprofetior fick mig att behålla mina köpisar i omx i början av veckan då dom låg å skvalpade på +-/0.”
Chris

"...Var det inte någon av dina kunder som sa, "Följer jag TA-sajten slaviskt så kommer jag ut som vinnare", kunde inte sagt det bättre själv!
Jan


”…Hejsan! Ja tack! Jag fortsätter gärna med dina analyser. Mycket nöjd! Det jag har mest nytta av är dina OMX-analyser tycker jag.”
Johan 

”…Hej Per ! Min provperiod går ut i början på nästa vecka. Dina trevligt skrivna och pricksäkra analyser vill jag inte missa en endaste dag! Därför önskar jag teckna mig för ett år. Med hjälp av dina analyser har min trading höjts flera nivåer. Önskar dig en trevlig helg och tack för ett gott jobb! 
Nicklas 

”…Först och främst vill jag ännu en gång passa på att tacka Dig för ett utomordentligt bra jobb! På mindre än 3 veckor har jag tjänat ihop utgiften för 2 årsprenumerationer, tack vare Dina förutsägelser i OMX krönikan.”
Carl

”… För mig är Per’s analyser ovärderliga. Det känns väldigt svårt att fatta ”kloka beslut” utan dem!”
Bo

Hej Per,
Ok, allt är bra och jag känner mig rejält på gång. Gjorde en bra affär i fingerprint, en aktie som jag tidigare förkastat som ohandlingsbar och flera lyckade optionsaffärer i OMX där jag tack vare dina analyser blivit mycket mer disciplinerad, inte klinisk men mycket bättre. Framförallt har jag blivit bättre på att sitta på händerna å vänta in "rätt tillfälle" även om det tar några dagar då jag nu förstått att jag gjort mina största förluster på affärer under trendlösa perioder. Utan Omxkrönikan och Omx intraday så kan jag lika gärna stoppa mina pengar i en madrass så om jag är intresserad av ett fortsatt abonnemang? Har påven en rolig mössa? ;-) 

Christer
 

"...jag bara följer analyserna slaviskt så kommer jag ut som vinnare när veckan är slut."
Anders

”… Jag måste delge dig min positiva upplevelse efter att ha tagit del av dels ditt Webbinarie och dels dina tekniska analyser som jag tycker är nått av det bästa som jag sett i "branschen" och då skall du veta att jag provat det mesta under många år! Helt suveränt i sin enkelhet och pedagogik! Ser fram emot att följa dig framöver.”
Jan

”Jag har testat flera olika prenumerationstjänster för analyser av OMX. Ingen annan har så bra träffsäkerhet som TAsajtens. Per svarar också väldigt bra (och snabbt) på de ev. frågor/funderingar jag har - det uppskattas"
Gabriel

”…Tack vare dig vågade jag ligga kvar i mina positioner när det blåste lite snålt tidigare i veckan. Tack vare dig har jag (äntligen) kommit rätt när det gäller strategier för att köpa aktier. Tack vare dina OMX-analyser har jag fått snurr på intradagaffärerna i OMX-terminen. Tack vare dig har jag vågat öka risken och därmed ta större positioner. I dag fick depån ett tillskott på 3,5%.”
Bengt

”…Är djupt imponerad!! TA förutspår framtiden på ett kusligt sätt. Sitter just nu med ett ”fåraktigt” leende och läser senaste utskicket.”
Jan 

”…tasajtens analyser är innehållsrika, generöst frekventa och genomsyras av gediget kunnande i den tekniska analysens konst. Inte sällan kryddas de av ett stänk humor som gör dem extra läsvärda. Jag har stor nytta av analyserna, och kan rekommendera dem till alla, även till nybörjare som jag själv.”
Henrik

"...Tack för ett bra år med ”nästan bara bra" analyser... Har ökat värdet på min depå ca 30 % sedan sommaren och det är jag mycket nöjd med!"
Per
 

"...Hej Per,
Tack för en riktig pang träff. Har hållit kvar dom (Arcam) i portföljen sedan du lyfte upp den i analysen. Det är jag väldigt glad för idag! 
Nu åker dom ut med en skön vinst på runt 55%!"

Mattias

Hej Per,
Martin här.
En ekonom som dock är ganska ny inom trading, kört i snart 6 månader. Under denna tid har jag studerat och följt allt från bloggar, podcast till YouTube kanaler. Det jag kommit fram till är att din blogg är i särklass den bästa! Älskar din stil att skriva och förmedla! Rakt på sak, ingen BS, nuff said liksom! Istället för att skriva massa trams som alla tråkiga journalister och mainstream bloggare gör som vill fylla sidan med material, skriver du på ett sätt där man helt enkelt inte tröttnar och samtidigt blir pumpad med kvalitets information. Så återigen, tack, tack och tack! Keep up the good work!

Martin

"...Får passa på att tacka för fina vinster med hjälp av dina tekniska analyser i Nokia, Sandvik, Atlas Copco, Meda, ICA gruppen, Tele2, Securitas mfl. Man blir så mycket tryggare med sina investeringar när man vet att det finns en positiv teknisk analys i ryggen."
Markus

"...Har följt dig sedan ditt webinarium hos IG. Verkligen träffsäkra och tydliga analyser."
Gerth

”…Jag uppskattar ditt arbete med dagliga analyser som på ett enkelt o beskrivande sätt ger en bra vägledning i hur jag kan agera på marknaden. Då jag inte har den tid själv som behövs för att ta fram underlag/analyser, är det viktigt för mig med förtroende för den tjänst som jag köper." 
Per

 ”…Tack för bra och träffsäkra prognoser. Kul och lättsamt skrivna. Jag har ett antal brev om teknisk analys varje dag och dina tillhör min favorit.”
Lennart

”… Jag fyllde i formuläret på första sidan, Tasiten.se. 2 veckor gratis info, vad har jag att förlora. Jag blev relativ snabbt förvånad och märkte att detta är ingen "vanlig site". Genom analysbreven  och den korta sammanfattningen som finns längst ner i varje e-mail, har jag lyckats förkorta exempelvis min "morgonläsning" om div index, ta bättre beslut och därmed tjänat mer pengar. Informationen som sänds ut via e-mail är short and sweet och då menar jag genom att bara läsa ett par rader har du inblick om OMX kommer gå upp eller ned inför exempelvis börsöppningen. Sedan att man får uppföljning varje dag om OMX vid lunch samt innan stängning bidrar självklart till högre intresse. Något som jag är imponerad av är Pers ihärdighet att leverera samma kvalitet dag efter dag, det är mycket imponerande- och uppskattat! Ofta frågar jag mig hur hinner han leverera så mycket på så kort tid, det kan väl inte bara vara jag som undrar detta??? Per, tack för alla analysbreven, det går att tjäna en massa pengar med hjälp av dessa!”
Fredrik 

"...Hej Per!
Tack för dina utmärkta analyser, träffsäkra, tydliga och dessutom roliga att läsa.....
Men...jag behöver mer info under dagen och vill helt enkelt uppgradera mitt BAS abonnemang till TRADING.
Skicka mig en faktura på mellanskillnaden! (tjänade in den kostnaden 10 gånger om, på dina köp o säljråd på FINGERPRINT i veckan....)

Lars

"...Hej, vill bara tala om att jag testade ditt råd och lade in en köporder på fingerprint på 450 kr i förra veckan som gällde hela denna vecka. Fick den idag och klev ut på 515, har nu tjänat in din årsprenumeration med råge, tackar."
Joacim

Reviews - Daytradingboken

Så tycker läsarna om Per Stolts bok "Daytrading med teknisk analys som beslutsunderlag":
-Läs mer om boken och se innehållsförteckning, klicka här!

"...Hej,
Först och främst vill jag börja med att tacka för en otroligt bra bok. Började läsa "Daytrading med teknisk analys som beslutsunderlag" för några veckor sedan och det är den mest utförliga, lättlästa och begripliga bok inom TA jag läst. Du förklarar på ett förträffligt och lättsamt sätt samt upplägget går hand i hand med kunskapsstegringen och du presenterar rikligt med praktiska exempel och applikationer, riktigt bra jobbat med den.
Jag skulle vilja påstå att du hittills (via din bok) har förmedlat ett tänk som fått mig att skala ned på ett sätt men upp på ett annat. Alltså att inte komplicera utan att effektivisera och skapa strategier som faktiskt är genomförbara i ett skarpt läge, något som många har misslyckats med att förmedla då det är en stor skillnad på verklighet och teori, men detta tycker jag du implementerar särskilt bra."

Magnus


"Hej Per! 
Jag har köpt din bok och läser den just nu. 
Måste säga att den är verkligen otroligt bra och lärorik! :) "

Stefan


"...Hej Per Efter att ha läst halva boken, .......Du är helt fantastisk!!!!!! Trodde jag äntligen skulle klara av tradingen helt på egen hand, utan påverkan av vad ngn annan har för uppfattning och därmed bli beroende...............hmm, men dina analyser är så kompetenta att jag helt enkelt inte vill vara utan dem. Tack Per Med mkt vänlig hälsning "
Jan

Hej Per! 
Jag har läst igenom din nya bok nu och jag ger den 5 av 5 solar! 
Jag tycker om typsnittet A4 storleken och den är mycket pedagogiskt skriven. 
Jag kommer att rekommendera den varmt! 
Tacksam hälsning 
Morgan

"...Jag är helt lyrisk över din nya bok tack! Har legat sömnlös under x nätter och funderat på dessa frågor. Och nu tycks jag äntligen ha fått svaren. 
Tack för en MYCKET bra bok!"
Magnus

"...Som jag ser det, så är boken inte bara igenkännande i hur man själv agerat (fel) många gånger utan en analytisk förklaring av att försöka tänka på ett så sätt som gör det möjligt att göra fler vinstaffärer än förlustaffärer, ............och det har inte alltid varit lätt hitintills, hehe, men jag är rätt övertygad om att din bok möjliggör förutsättningarna på ett avsevärt bättre sätt genom framförallt ditt åskådliggörande av att tänka på ett annat sätt. (Det sägs att hjulet inte kan uppfinnas mer än en gång men sannerligen så kan teknisk analys, tack vare dig, göras på ett betydligt bättre sätt.) Ska omgående övertyga min kollega att köpa boken. Nu måste jag fortsätta läsa. Varmt Tack Per, Hälsn"
Jan

Reviews - Candlesticksboken

Så tycker läsarna om Per Stolts bok "Candlesticks och teknisk analys":
-Läs mer om boken och se innehållsförteckning, klicka här!