5 aug/ Aktiefokus: Nokia och Ericssons rapporter i topp

Så var rapportperioden över. Av de 25 aktier som vi följer extra noga, så överraskade 17 bolag positivt, och 8 negativt. Det genomsittliga "betyget" för dessa bolagsrapporter blev + 0,52 (på en skala -3 till +3), och därmed har börsen en positiv rapportperiod i ryggen inför den kommande hösten. 

I tabellen nedan framgår bolagens resultat, marginaler och orderingångar. Information som finns tillgänglig för alla på internet, men som vi här har sammanställt i en lättbegriplig tabell. Längre ut i denna tabell framgår även hur aktiekurserna utvecklats sedan senaste släppta rapport, samt sedan årsskiftet. Allra längst ut framgår de olika bolagens RSI och snittet befinner sig just nu på 55 och även detta pekar på en positiv underton.

Om du vill läsa om vilka aktier som är tekniskt starka och befinner sig i en stark köpsignal, samt vilka aktier som fallit ned under farliga nivåer, klickar du här:

TIPS: Klicka på tabellen för att förstora bilden!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln