22 sept/ Fingerprint Cards på väg upp mot 300 kr!

Fingerprint på väg mot 300 kr-nivån (Diagram källa: Infront) Fingerprint på väg mot 300 kr-nivån (Diagram källa: Infront)

Skrivet av Per Stolt, tasajten.se

Mitt i baissen kliver ett bolag fram bestående av innovativa riddare. Sedan är det upp till var och en att definiera vad en riddare är, men om bolaget lyckas med sin produktlansering kommer bolaget att skapa tusentalsjobb och sätta Sverige på kartan. Vad är det värt? Nåväl, OMX faller och Fingerprint stiger. Bolaget är på väg in i OMX med stormsteg.

Kommer aktien att nå 300 kr-nivån?

Svar: Har påven lustig mössa? Fingerprint visar relativ styrka idag och det finns stora köpare i aktien. Detta då OMX faller med Fingerprint stiger. Ur det tekniska perspektivet har aktiens RSI-kurva redan gått händelserna i förväg och brutit upp över sin fallande trend, och detta är som bekant en tydlig köpsignal. Vi sätter dock målområdet till 280-320 kr på "medellång sikt" (vad det nu innebär? typiskt användbart tidsperspektiv när man inte har en aning om hur lång tid detta skulle kunna tänkas ta).


Jag vill få ett mail nästa gång en nytt intressant blogginlägg publiceras!


+ Jag vill veta mer om tasajtens aktieutbildning ONLINE med 26 utbildningsvideos för såväl nybörjare som blivande expert. Filmer som handlar om aktiemarkanden, teknisk analys, psykologi och riskhantering och trading.

+ Jag vill prova tasajtens tekniska marknadsbrev helt gratis i 2 veckor (gäller endast en gång per person). Klicka här!

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln