23 sept/ Rally i Fingerprint +6,5 % första målkursen 280 kr uppnådd! Nästa station 300 kr!

Rally i Fingerprint som nådde vår första målkurs 280 kr (Diagram källa: Infront) Rally i Fingerprint som nådde vår första målkurs 280 kr (Diagram källa: Infront)

Skrivet av: Per Stolt, tasajten.se

Vi har sedan en tid varit positiv till Fingerprint Cards. I måndags rekommenderade vi köp på 240 kr i vår Midcap analys, och igår en ny upprepning då kursen låg på 259,50 kr. Vi satte målområdet till 280-320 kr, och idag fortsatte rally upp mot 280 kr nivån. Aktien har därmed nått vår första målkurs 280 kr. Aktien har teknisk styrka och fortsätter nu mot 300 kr-nivån, med potential till mer (enligt den tekniska analysens skolbok, är tumregeln för en aktie som når all-time-high, en fortsatt uppgång om +20 % (337 kr då 281 kr bryts). Den strategiska swing-tradern har redan sålt hälften kring 272 kr, och kan nu åka vidare på en räkmacka. 

 

+ Jag vill få ett mail nästa gång en nytt intressant blogginlägg publiceras! Klicka här!

+ Jag vill veta mer om tasajtens aktieutbildning ONLINE med 26 utbildningsvideos för såväl nybörjare som blivande expert. Filmer som handlar om aktiemarkanden, teknisk analys, psykologi och riskhantering och trading.

+ Jag vill prova tasajtens tekniska marknadsbrev helt gratis i 2 veckor (gäller endast en gång per person). Klicka här!

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln