11 dec/ Teknisk analys - så långt skall Fingerprint falla!

Fingerprint har skapat ett trippelstöd vid 400 kr (diagram källa: Infront) Fingerprint har skapat ett trippelstöd vid 400 kr (diagram källa: Infront)

Skrivet av: Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Vilken tur att vi fick tydliga tecken på att en rekylfas var på gång i Fingerprint, och att vi därmed han pricka toppen på uppgångsfasen.
För att läsa vår varning om en kommande rekylfas, klicka här!

Hurra för teknisk analys! Hurra för tasajten!

I finansbloggen i morse fastslog vi att det inte fanns någon köpsignal i Fingerprint och att vi dessutom generellt sett inte försöker köpa på stöd. Däremot är det av vikt att definiera var stödet befinner sig så man kan börja leta efter köpsignaler vid rätt prisintervall. Vi köper inte en aktie som faller, men om marknaden tar fart uppåt från denna nivå finns all anledning att leta efter en köp-entry!

Hur långt skall då Fingerprint falla? Var finns nästa stöd?

I diagrammet ovan till höger kan vi se att aktien formerat ett trippelstöd vid 400 kr. Om aktien faller ned till denna börjar vi "leta" en köpsignal. Det optimala scenariot är en nedgång först genom denna nivå, och därefter en uppgångsfas genom den samma (och först då!) får vi en köpsignal! Vi får se hur verkligheten spelar ut, just nu befinner sig aktien i en vilopaus/rekylfas, och vi har ingen position på.

Vilken tur att vi fick en tydlig signal om en kommande rekylfas uppe på toppen! 
http://www.tasajten.se/2015/12/07/7-dec-fingerprint-g%C3%A5r-in-i-rekylfas!-29574633


Jag är tacksam om du vill dela denna sida med dina vänner!

Om du vill ha ett mail nästa gång en finansblogg publiceras, klicka här!


 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln