12 dec/ Videoblogg: Fungerar glidande medelvärden? se gratis Utbildningsfilm!

Skrivet av: Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Den i särklass vanligaste tekniska analysindikatorn "det glidande medelvärdet" används idag av de flesta, av såväl amatörer, som proffs och förstås-sig-påare. Det glidande medelvärdet används till exempel av stora trendföljande hedgefonder, vars syfte är att erbjuda marknaden ett "trendföljande alternativ". Fonder med "robotar" (datorer som automatiskt skjuter ordrar, dygnet runt på hundratals marknader samtidigt) och överintelligenta forskare kan säkerligen exploatera denna trendföljande indikator till sin fördel, men för oss vanliga dödliga då? Hur väl uppfyller detta "värde" våra önskemål om en indikator som skall ge oss en edge i marknaden? Från tasajtens utbildning kurs, kan du här gratis se en av videofilmerna i kursen om teknisk analys:

"Glidande medelvärden - trubbel i paradiset", eller så förlorar du 28 gånger i rad"

Om Du vill se mer utbildningsvideos, klicka här!

Om Du vill få ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här!

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln