13 dec/ Amen - Electrolux nådde den negativa målkursen med råge - skall aktien ned mer?

Electrolux föll ned under 200 kr-nivån omedelbart efter den tekniska säljsignalen. Vilken tur att prästen inte glömde bort att säga, amen! Electrolux föll ned under 200 kr-nivån omedelbart efter den tekniska säljsignalen. Vilken tur att prästen inte glömde bort att säga, amen!

Skrivet av: Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Electrolux:s förvärv av GE Appliance gick åt skogen. Den tekniska analysen, som aldrig är "invadderad i ludd", pekade mycket tydligt på en kommande nedgång under 200 kr-nivån.

Att ELUX skulle falla ned under denna nivå var lika säkert som amen i kyrkan (för att läsa denna säljsignal i vår finansblogg den 7 dec, klicka här!)

Och ser man på! ELUX föll tämligen omedelbart ned under 200 kr-nivån, och i fredags testade aktien låga 193,10 kr .

Hur ser då den tekniska analysen ut härifrån?
RSI-kurvan befinner sig nu på låga 23, men utan att trigga några köpare. Detta är förstås ytterligare ett negativt tecken.  Samtidigt kommer en upprekyl allt närmare. Den som gick "kort" (satsade pengar på nedgång) tar förstås hem vinsten, om men inte redan gjort det. Sannolikheten för att aktien skall rekylera upp är just nu 45-50 %. Detta räcker för att vi inte skall "gå emot" (och fortsätta vara kort).

Jag är tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, linkedIn och via mail.

Så "delar" du med ett enda knapptryck:
Klicka på den lilla "facebook-ikonen" längst upp till höger (se bilden till höger).Om du vill få ett mail nästa gång en blogg publiceras, klicka här!

Etiketter: säljsignal elux

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln