16 dec/ Har Fingerprint bottnat nu? - Så ser den tekniska analysen ut!

Det starka trippelstödet höll - aktien vände på 420 kr (diagram källa: Infront) Det starka trippelstödet höll - aktien vände på 420 kr (diagram källa: Infront)

Skrivet av: Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint föll hastigt och lustigt? (beroende på om man var lång eller kort förstås) ned mot till trippelstödet vid 400 kr-nivån. Köparna gjorde entré redan på 420 kr-nivån.

Vad säger då teknisk analys om saken?
Ur det tekniska perspektivet har Fingerprint formerat någon typ av indikation om att säljarna inte längre är i majoritet.

Den fallande rekylfasen är per definition "över", men därmed inte sagt att aktien nu måste ha gått in i en "positiv" trend. Som det ser ut just nu befinner sig Fingerprint snarare i en "neutral" trend. Detta bekräftas av att priset ligger still, om än dock stora intraday-rörelser. Aktien handlas faktiskt kring 490 kr-nivån nu för tredje dagen i rad. Är inte det jämvikt så säg!

RSI-kurvan befinner sig fortfarande under sitt stöd och så även under 50-gränsen. Och så länge så gör, så är den tekniska analysen "neutral". Vi söker nu en köpsignal, som ännu inte är på plats! Vi gör inga gissningar, utan vi låter marknaden själv få presentera köpsignalen när den är redo.


Dela gärna denna sida med dina vänner!

Om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här!

 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln