22 dec/ Så ser den tekniska analysen ut för Fingerprint - sista titten innan jul!

Fingerprint allt jämt tekniskt neutral (diagram källa: Infront) Fingerprint allt jämt tekniskt neutral (diagram källa: Infront)

Skrivet av: Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Vi hinner titta till Sveriges mest omsatta aktie, och den aktie som traders i Sverige fokuserar på mest. Det handlar så klart om Getinge.

Nä, det väl klart att det inte gör. Det handlar förstås om Fingerprint Cards. För att citera min granne Lennart:
-Sk#taktie!

Nåväl, låt oss titta hur den tekniska analysen ser ut!

Den befintliga analysen slog om från "rekylfas" till "neutral" den 15 december på 482,50 kr.
För att läsa denna blogg, klicka här! Vi kan nu se att nedgången inte längre vill fortsätta, men någon köpsignal finns ännu inte på plats. RSI-kurvan klarar inte bryta upp över 48-50 på allvar, och så länge RSI-kurvan inte gör det finns ingen köpsignal i sikte. Åtminstone inte just nu i alla fall.
Fingerprint testade motståndsnivån vid 530 kr, och noterade häromdan 529 kr. Att köparna inte klarade av att försvara vunnen mark, bekräftar att köparna och säljarna är i balans, och att aktien allt jämt befinner sig i neutralt läge.

Blir det då köpsignal om 530 kr bryts?

Svaret är nej. Därmed inte sagt att aktien inte kan fortsätta vidare uppåt, men någon regelrätt tydlig köpsignal utlöses inte bara för att 530 kr-nivån bryts. Aktien måste nu bygga upp en ny formation först.

Sammanfattningsvis: Fortfarande tekniskt neutral.Jag är tacksam om du vill dela denna blogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och via mail!

Om du vill ha ett mail då en ny blogg publicerad, klicka här!


 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln