1 jan/ Oljan nådde målkursen $38 - Nu NY köpsignal!

marknaden formerade en doji och därmed var nedgången över för denna gång (diagram källa: Infront) marknaden formerade en doji och därmed var nedgången över för denna gång (diagram källa: Infront)

Skrivet av: Per Stolt, daytrader

Oljan (Brent) signalerade redan innan jul för en möjlig vändning uppåt, efter att marknaden formerat en "candlesticks doji" (i diagrammet till höger kan vi se figuren som ser ut som ett + plustecken). 

För att läsa denna blogg, klicka här!

 

Den tekniska analysen pekar på en kommande uppgångsfas till 39-45 för oljan (Brent), diagram källa: Infront Den tekniska analysen pekar på en kommande uppgångsfas till 39-45 för oljan (Brent), diagram källa: Infront

Oljan bröt redan samma dag upp över dojins tak (36,69) och därmed utlöste oljan sin köpsignal. Målkursen sattes till 38-42 och redan dagen efter nådde oljan målkursen denna målkurs, med en högsta-notering38,07 den 24 dec.

Vilken julklapp!

Kort därpå föll oljan tillbaka till utbrottnivån för "dojin" kring 36,69, för den klassiska "återtesten", och vid denna nivå återfanns köparna och oljan studsade tillbaka upp. 

Oljan samlar nu kraft för ett nytt rally och vi kan se att RSI-kurvan har brutit upp genom sitt kanaltak. Detta bekräftar säljarnas frånvaro i oljan, och att priset är på väg upp! Huvudscenariot för oljan är sålunda ett uppställ inom kort och en kommande test av 39-45.

Sammanfattningsvis: Oljan är på väg upp mot $39-45!

 

Med ett enda knapptryck kan du informera dina vänner om denna blogg! Med ett enda knapptryck kan du informera dina vänner om denna blogg!
Låt dina vänner också läsa denna blogg!
Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna blogg med dina vänner på facebook, linkedIn och via mail. Detta kan du göra med ETT ENDA KLICK! Högst upp på denna sida finner du små ikoner, klicka bara på dem så kan dina vänner se denna finansblogg (se bilden till höger)


Om du vill ha ett mail nästa gång ett nytt blogginlägg publiceras, registrera din mailadress genom att, klicka här!


 
Etiketter: olja

Kommentera gärna:

  • lennart • 1 januari 2016 14:43:10
    Är det lika säkert som amen i kyrkan?
  • nästan

    1 januari 2016 14:47:51

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln