4 jan/ Fingerprint faller -6,51 %, innebär detta en säljsignal? 

Vilken tur att vi tog hem vinsten och sålde alla våra aktier i Fingerprint i onsdags (se bloggen 30 dec), diagram källa: Infront Vilken tur att vi tog hem vinsten och sålde alla våra aktier i Fingerprint i onsdags (se bloggen 30 dec), diagram källa: Infront

Skrivet av: Per Stolt, / daytrader

Vilken tur att vi tog hem vinsten och sålde alla våra aktier i Fingerprint i onsdags!

Sist vi tittade till Fingerprint hade aktien fått en köpsignal då 530 kr-nivån bröts. Aktien gjorde ett mega-rally och testade 600 kr-nivån redan samma dag. Vilken tur att vi tog hem vinsten och sålde alla våra aktier i Fingerprint i onsdags! För att läsa om tasajtens flygbolag CASHiiiNG Air och denna vinsthemtagning, läs bloggen från i onsdags (30 dec), klicka här!

 

Exempel på en riktig sk#t-aktie: Felia (TLSN), diagram källs: Infront Exempel på en riktig sk#t-aktie: Felia (TLSN), diagram källs: Infront

Det går fort i ishockey och i Fingerprint Cards. Den aktive tradern premieras, och den långsiktiga placeraren likaså! Den som köpte aktien för ett halvår sedan lär knappast klaga nu. Inte undra på att intresset är så stort för denna aktie.

Och med all rätt! Beviset på att Du är på rätt väg i din trading och aktiespekulations karriär är att du "följer" Fingerprint. Denna aktie (Fingerprint) lär dig saker (tradingkunskap) under "en" månad som annars skulle ta flera år att införskaffa sig, som i exempelvis en sk#t-aktie som Felia (förlåt Telia). Hur ett bolag som hade hela Sverige som "kund" kan misslyckas är förstås en gåta? eller? 

Den som rekommenderar "långsiktigt" sparande måste nog läsa på lite mer om begreppet "risk", och vad detta egentligen innebär. Lägsta risken (om du inte spelar Allan förstås, och lägger på jätteposition Ragnar), är förstås kortsiktig trading och swing trading 0-2 veckor. Jag kan slå vad om att även dina största förluster motsvaras av aktier "du blivit långsiktig i" (aktien började med att falla, och då kan man ju inte sälja, sedan har de blivit kvar i portföljen år efter år - med allt större och större förlust!).

Nåväl, strunt samma - hur ser nu den tekniska analysen ut i Fingerprint?

Fingerprint faller idag tillbaka, och lägst betalt är 541,50 kr. I Fingerprint avseende, endast en ank-fjärt ovanför stödet/motståndet vid 530 kr. Den nivå från vilken själva utbrottet startade. RSI-kurvan har nu vänt ned och formationen är nu återigen mer flat än stigande. Detta innebär att den tekniska analysen är "neutral" nu! Vi inväntar därmed en ny saftig köpsignal!


Om Du vill få ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här!​


 

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

 • yoMTVraps • 11 januari 2016 09:41:25
  Är det fortfarande köpsignal kring 530 kr? Riktkurs 850 kr och köpsignal på 530 kr. Kan bli en raket
 • svar: se senaste bloggen, som publicerats precis
  http://www.tasajten.se/2016/01/11/11-jan-fingerprint-testade-450-kr-och-r%C3%B6kte-ut-svaga-h%C3%A4nder-hur-ser-den-tekniska-analysen-ut-nu--30029763

  (Per, tasajten)

  11 januari 2016 11:22:24

 • ankan • 5 januari 2016 09:07:55
  pricksäker analys, känns tryggt att följa, tack!
 • Tack Ankan! (Per)

  5 januari 2016 09:20:12

 • lennart • 4 januari 2016 17:46:58
  Va va de ja sa! sk#t aktie!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln