5 jan/ Varför stiger inte Fingerprint efter positiv artikel i dagspress? Vad säger teknisk analys?

Teknisk svaghet i RSI i en aktie som befinner sig i en stigande trend, ger en neutral bild (diagram källa: Infront) Teknisk svaghet i RSI i en aktie som befinner sig i en stigande trend, ger en neutral bild (diagram källa: Infront)
Skrivet av: Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Att Fingerprint på sikt kommer få se sina kort installerade i VISA-kort, och i fordon och även i huslås är vid det här laget ganska känt.

Som tur är avslöjar priset vilken information som absorberats, och hur man värderar denna information. 
Tips: Klicka på diagrammet för att förstora!

Så ser den tekniska analysen ut nu!

Igår fastställde vi att den tekniska analysen i Fingerprint var "neutral". Aktien befann sig i en positiv trend (positivt), men där RSI-kurvan hade vänt ned (negativt). Idag får vi bekräftelse på att denna analys var korrekt. Aktien handlas neutralt till -0,65 % trots en "positiv artikel i di.se" om att Fingerprints kort skall in i "fordonsindustrin". Men, detta är väl om något redan känt!? Eeeeeller...? Jag är övertygad om att Du läsare redan tänkt tanken för länge sen! (att användningsområdena för Fingerprints kort bara sett början). Internet är "bara en fluga", var det någon som sa...

Nåväl, detta spelar egentligen ingen roll alls (om det är känt eller inte). Vi handlar bara det vi ser. Och just nu ser vi en aktie som handlas ovanför 530 kr-nivån men utan styrfart, med ett RSI som pekar nedåt. Detta ger knappast någon enhetlig teknisk bild. Den tekniska analysen är därmed neutral, i väntan på en ny tydlig köpsignal!


Bjud in dina vänner att läsa tasajtens Finansblogg - med ett enda knapptryck!
Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammet på Fingerprint) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Om Du vill få ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här!​


 
Etiketter: fing

Kommentera gärna:

  • - • 5 januari 2016 11:38:12
    VISA-kort??? Något nytt som framkommit? Är det inte Mastercard som avses?
  • Hej, detta är en sajt med fokus på teknisk analys. Allt som rör detta skall vara tydligt, resten skall ses som en "generell diskussion", som t.ex exakt vilka betalkort som i framtiden kan bli aktuella för Fingerprint cards, mvh (Per / tasajten)

    5 januari 2016 11:47:46

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln