7 jan/ Fingerprint faller -8 %, kan detta vara ett saftigt köpläge?

RSI-kurvan vände ned i måndags och detta är aldrig ett bra tecken (diagram källa: Infront) RSI-kurvan vände ned i måndags och detta är aldrig ett bra tecken (diagram källa: Infront)

Skrivet av: Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint fick en köpsignal då 530 kr bröts innan nyår. Vi tog hem vinsten redan samma dag (se bloggen den 30 dec).

Sist vi tittade till Fingerprint (tisdagen den 5 jan) handlades aktien på 538,50 kr trots positiva nyheter i media. Vi kom då fram till att den tekniska analysen var neutral. För att läsa denna blogg, klicka här! RSI-kurvan vände ned i måndags och vi påpekade därefter att detta inte var något positivt tecken.

Men, hur ser då den tekniska analysen ut nu?
Priset har nu fallit ned under 530 kr-nivån och detta är förstås inte bra. Den positiva trenden är dock fortfarande intakt och därför så är den tekniska analysen fortsatt "neutral". Eftersom vi inte har någon position i Fingerprint får aktien fladdra runt bäst den vill. Nere vid 450 kr finner aktien ett viktigt stöd. Här kan det bli en ny saftig köpsignal. Om så sker kommer jag att publicera en ny blogg om detta. Kanske kan vi göra 6-8 % snabbt på en dag - igen! Men som sagt var, nu fortsätter vi att sitta på händerna och gläds åt vår lyckade försäljning den 30 dec 2015, tack vare teknisk analys! Det enda vi behöver göra är att följa den.

Sammanfattningsvis: Fortsatt neutral i väntan på tydlig köpsignal - stöd vid 450 kr
 

Dela denna sida med dina vänner - med ett enda knapptryck! Dela denna sida med dina vänner - med ett enda knapptryck!


Dela denna sida med dina vänner - med ett enda knapptryck!
Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammet på Fingerprint) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!


Om Du vill få ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här!


 

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln