15 jan/ Kan Fingerprint falla ned till 350 kr - vad säger den tekniska analysen?

Skrivet av: Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Sveriges i särklass mest omsatta aktie, Fingerprint Cards! befinner sig i en negativ trend. Orsaken till att aktien faller är enkel. Säljarna är på plats, och de är starkare än köparna. Och när säljarna är på plats då vill vi ju inte vara där. Alltså skall man hålla sig borta från aktier som faller.

Nåväl, allt är förstås lätt i efterhand. Låt oss titta på vad den tekniska analysen säger nu, i stället för att mumla om det som redan har hänt.

Fingerprint är på väg ned mot sitt stigande stöd och målkursen finner vi på 350-370 kr. RSI-kurvan faller och har ännu inte nått ned till 30-gränsen, och det är inte sannolikt att aktien får tillbaka det positiva momentumet utan att detta sker. När/om Fingerprint väl når stödet får vi se hur marknaden reagerar. Fingerprint får köpsignal först då RSI-kurvan bryter upp över sitt fallande kanaltak. Inte förrän dess. 

 

Dela denna sida med dina vänner - med ett enda knapptryck! Dela denna sida med dina vänner - med ett enda knapptryck!

Dela denna sida med dina vänner - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammet på Fingerprint) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!
Om Du vill få ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här!

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

  • Thor • 15 januari 2016 19:05:14
    Lurer på hvor mange prosent denne kan stige
  • Thor, ett litet tips: du skall ikke lure på det. När du väl kommer upp på surf-bräda och "surfar i vågens riktning", så står du på brädan till vågen är slutt :) Ingen vet hur långt vågen tar dig...
    (Per, tasajten)

    15 januari 2016 21:34:27

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln