18 jan/ Inget stoppar Fingerprint förrän aktien fallit ned till 350-370 kr!

Den tekniska analysen är negativ och Fingerprint faller vidare ned mot det negativa målområdet 350-370 kr (diagram källs: Infront) Den tekniska analysen är negativ och Fingerprint faller vidare ned mot det negativa målområdet 350-370 kr (diagram källs: Infront)

Skrivet av: Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Sist vi tittade till Fingerprint i fredags
(15 jan) betalades den i 412 kr. Min bedömning var då att den tekniska analysen fortfarande var negativ, och aktien var på väg ned mot stödet på 350 kr-nivån, och målområdet sattes till 350-370 kr. För att läsa denna blogg, klicka här!

I diagrammet till höger kan vi se att aktien fortsätter att falla, men nedgången i RSI går allt trögare och trögare (men dock fortfarande i en negativ rörelse). Detta innebär att säljarna fortfarande kontrollerar marknaden och aktien kommer att fortsätta ned mot 350-370 kr, en nedgång orsakad av att aktien nu följer minsta motståndets lag. Det vill säga, så länge inga nyheter eller händelser inträffar så fortsätter priset i trendens riktning (som är ned).

Potentiella köpare, lär knappast köpa innan aktien når stödet vid 350 kr, eller då RSI når 30, och om köparna inte tänker skjuta sina köporders innan detta händer, då kan inget stoppa fallet heller. Verkar logiskt? Vem behöver glidande medelvärden? (se gratis utbildningsfilm om glidande medelvärden, klicka här!)

Låt oss se om analysen kommer slå in - fortsatt nedgång mot målområdet 350-370 kr!
 

Dela denna sida med dina vänner - med ett enda knapptryck! Dela denna sida med dina vänner - med ett enda knapptryck!

Dela denna sida med dina vänner - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammet på Fingerprint) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!
Om Du vill få ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här!

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

 • Tep • 19 januari 2016 09:35:03
  Idag peker Fing oppover:) gleder meg til neste analyse som kommer her
 • Tep • 18 januari 2016 10:33:40
  FING er ikke langt unna 370 nå. Dette blir spennende
 • testar sannolikt 350 kr - då måste köparna bekänna färg :)
  (Per, tasajten)

  18 januari 2016 10:37:37

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln