21 jan/ Nytt fall i Fingerprint - var finns botten?

Igår konstaterades att det inte fanns någon underliggande styrka i Fingerprint - idag fick vi det bekräftat (diagram källa: Infront) Igår konstaterades att det inte fanns någon underliggande styrka i Fingerprint - idag fick vi det bekräftat (diagram källa: Infront)
Skrivet av: Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint åker på mer stryk idag. Säljarna tvingar tillbaka aktien -5,92 % idag och därmed fick vi bekräftat det vi redan visste, det finns ingen underliggande styrka i Fingerprint för tillfället. 
Se gårdagens rubrik, och blogg (klicka här!).


Aktien finner stöd nere vid 350-375 kr, och det mesta talar för att vi kommer få se en återtest av dessa stöd-nivåer. Marknaden har en fantastisk förmåga att röka ut placerarna både högt och lågt. En rökare ned under 350 skulle defintivt röka ut svaga händer, och därefter kan aktie kanske smala kraft för ett uppställ.

Om så sker eller inte spelar emellertid ingen roll alls eftersom vi inte har några aktier. RSI-kurvan har vänt ned igen och detta är i vanlig ordning ingen positivt tecken. Vi inväntar nu en tydlig köpsignal innan vi agerar. 
 
Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck! Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!


Om Du vill få ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här!

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln