22 jan/ Köpsignal i Oljan!

Ny köpsignal i oljan! Ny köpsignal i oljan!

Skrivet av: Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Oljan vaknar till liv. Sist vi tittade till oljan (Brent) hade vi en köpsignal på plats på $31.65, då priset brutit upp över såväl den fallande trenden som motståndet vid 31.33, med potential för ytterligare en köpsignal då/om priset skulle bryta upp över 32. Vi satte en stop-loss på cirka -1 % (31.33) och denna nivå togs nästan omedelbart ut, och vi som handlade oljan fick se årets kanske snabbaste stop-loss. Förlusten uppgick till -1 % på en halv position, vilket innebar en förlust om -0,5 %.
 

Köpsignal i oljan (Brent) med målområdet $34-38 (diagram källa: Infront) Köpsignal i oljan (Brent) med målområdet $34-38 (diagram källa: Infront)

Idag ser vi hur oljan vaknar till
liv - igen!
Priset stiger +4,22 % och denna uppgång tar RSI-kurvan upp genom sitt fallande kanaltak.
Vi har därmed fått en köpsignal i oljan!

Huvudscenariot är en upprekyl mot kanaltaket och $38-nivån. Vi sätter dock målområdet till $34-38. Den strategiske swing-tradern bygger upp sin position och köper oljan då följande nivåer bryts:
$31.00 / $31.20 / 31.40 / 31.60 / 31.80 / 32.00.
Köp 1/6 dels volym då varje nivå bryts. Stop-loss upp till var och en.

Sammanfattningsvis: Oljan utlöser köpsignal i dag och vi sätter målområdet till $34-38.

Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck! Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför bilden på oil wars) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!


Om Du vill få ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här!

Etiketter: olja

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln