24 jan/ Vilken hausse! - Oljan avancerade +8,47 %, hur högt kan priset fortsätta?

Oljan (Brent) utlöste en köpsignal i fredags eftermiddag (se blogg från den 22 jan), diagram källa: Infront Oljan (Brent) utlöste en köpsignal i fredags eftermiddag (se blogg från den 22 jan), diagram källa: Infront

Skrivet av: Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Oljan (Brent) visade styrka i fredags, och den tekniska analysen aviserade en köpsignal under eftermiddagen kring 30.89, för att läsa denna blogg, klicka här!
I 20 min diagrammet till höger kan vi också se att oljan formerade en typisk klassisk "möjlig" botten-formation, genom att notera tre stigande bottnar, efter att priset formerat en fallande botten för under motsvarande tid. Att ett pris går från "fallande" bottnar till "stigande" bottnar är som bekant grund-definitionen på att trenden är "positiv". Marknaden bekräftade den nya trenden (positiva), genom att fortsatta vidare i den positiva riktningen i ytterligare +4 % efter köpsignalen. 

Den tekniska analysen pekar på fortsatt uppgång enligt plan 
Köparna finns där, och huvudscenariot med en kommande test av 34-38 kvarstår. Var man exakt placerar sin stop-loss är upp till var och en, men under 31-31,50 skall inte priset falla om köparna är i tydlig majoritet. 

Sammanfattningsvis: Oljan är på väg upp mot $34-38

 

Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck! Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför prisdiagrammet på oljan) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!
Om Du vill få ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här!

Etiketter: olja

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln