8 feb/ Fingerprint rasade till negativa målkursen under 350 - Var detta urblåsningen vi väntade på?

Fingerprint signalerade för en möjlig nedgång och en test av 345-350 kr i fredags (diagram källa: Infront) Fingerprint signalerade för en möjlig nedgång och en test av 345-350 kr i fredags (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint satte fart nedåt efter rapporten och i fredags signalerade aktien för ett nedställ med potential ända ned under 350 kr-nivån! För att läsa om denna säljsignal i fredags, klicka här!

Och ser man på!

Säljarna pressade i morse ned aktien till 348,30 kr. Denna rörelse tvingade svaga händer att sälja, och nere vid 350 kr-nivån kom köpare in.
 

Inga nyheter = dåliga nyheter (diagram källa) Inga nyheter = dåliga nyheter (diagram källa)

Har vi nu fått en teknisk vändning?

I diagrammet till höger kan vi se att RSI-kurvan noterar konstant lägre toppar, och detta innebär att marknaden är neutral/ lätt negativ tills motsatsen bevisats (exempelvis med en köpsignal).

Fingerprint finner visserligen ett stöd kring 375 kr-nivån men någon köpsignal har vi knappast på plats. Vi kan dock konstatera att fredagens säljsignal har verkat ut. Den tekniska analysen övergår nu till att vara "neutral/ lätt negativ" (från fredagens 5 feb bedömning "nedgång mot 345-385 kr"). 


För dig som vill ha exponering mot Fingerprint eller andra aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s där du handlar till lågt courtage och med fördelaktiga spreadar!

Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck! Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!
Om Du vill få ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här!

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln