16 feb/ Fingerprint rusar vidare efter gårdagens köpsignal - Så agerar du nu!

Fingerprint bröt igår tillbaka upp i sin positiva trend och utlöste en tydlig köpsignal (diagram källa: Infront) Fingerprint bröt igår tillbaka upp i sin positiva trend och utlöste en tydlig köpsignal (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Den köpsignal vi fick igår i Fingerprint fortsätter att utvecklas idag. Vi sålde halva positionen på 408,80 kr igår, vilket nu har givit oss en nästan riskfri position. Den som chansade och hade tur igår lyckades fiska in aktier under öppningspriset, men för oss andra blev priset öppningspriset 393 kr.

Detta innebär att vi nu har låst in +3,8 % på halva positionen, och just nu har cirka 8-9 % pappersvinst på den andra halvan. 
 

400 kr-nivån är nu bruten, under denna får nu inte aktien handlas (diagram källa: Infront) 400 kr-nivån är nu bruten, under denna får nu inte aktien handlas (diagram källa: Infront)

Vi kan i diagrammet till höger tydligt se att 400 kr-nivån är bruten. Om köparna nu är i majoritet, så skall inte priset backa tillbaka ned under 400 kr-nivån. Om så sker säljer vi våra resterande aktier (andra halvan av vår position).

Men vänta nu ett tag,! När ska vi ta hem vinst på andra halvan då?
Hur högt upp skall aktien stiga?
Ja, hur långt upp aktien skall stiga vet endast Göran Persson, och möjligtvis även Carl Bildt. Alla vi andra dödliga får nöja oss med att bara surfa med på vågen.
Så länge vågen stiger, så bara glider vi med på en räkmacka, med extremt låg risk (vi har faktiskt break-even ända nere vid 377 kr). Var det inte så vi ville ha det? "Begränsad" förlustpotential, men obegränsad vinstmöjlighet!


För dig som är intresserad av trading kan jag rekommendera tasajtens tekniska analys-utbildning. För att läsa mer, klicka här!

För dig som inte vill hålla på och tolka själv, rekommenderas tasajtens marknadsbrev, här får du följa fler aktier och ta del av mängder med saftiga köpsignaler! För att läsa mer om tasajtens tekniska analys abonnemang med tydliga och träffsäkra analyser, klicka här!

För dig som vill ha exponering mot Fingerprint eller andra aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
 

Etiketter: fing

Kommentera gärna:

 • Chris • 17 februari 2016 12:25:30
  Tep. Ja, jeg håber vi får et kommentar fra Per :-) Har lidt i tankerne, at dele min indskud op i 3-4 poster for at minimere risikoen. Det lyder også som om, at der er større sandsynlig for, at vi går mod 485+ end ned mod 400. Sig endelig til, hvis du har et bud :)
 • tor 18 feb 2016
  Missade dessa frågor, ledsen.
  Nu spelar det ingen roll längre.
  (Per, tasajten)

  18 februari 2016 10:32:16

 • Tep • 17 februari 2016 10:47:20
  Chris, det lurer jeg på også
 • tor 18 feb 2016
  Missade dessa frågor, ledsen.
  Nu spelar det ingen roll längre.
  (Per, tasajten)

  18 februari 2016 10:32:19

 • Chris • 16 februari 2016 23:55:45
  Er nuværende niveau stadig en god entry?
 • tor 18 feb 2016
  Missade dessa frågor, ledsen.
  Nu spelar det ingen roll längre.
  (Per, tasajten)

  18 februari 2016 10:32:21

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln