19 feb/Fingerprint rekylerar ned -4,8 %, är det läge att köpa på nytt?

Den tekniska analysen slog om till neutral igår och vi sålde våra aktier (diagram källa: Infront) Den tekniska analysen slog om till neutral igår och vi sålde våra aktier (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprints vägar äro outgrundliga. Igår gick vi ur vår långa position, och sålde de sista aktierna. Nu får aktien röra sig som den vill. Vi har inte missat några kronor om priset fortsätter upp. På samma sätt som vi inte heller har vunnit några kronor om priset faller.
Den som tvivlar på detta resonemang kan själva titta efter i depån. Jag lovar, eftersom vi har sålt våra aktier, kommer depåvärdet att vara exakt det samma oavsett hur Fingerprints aktiekurs rör sig. Att tro något annan är bara att lura sig själv. Den som vill utvecklas och bli skickligare på trading, slutar omedelbart att lägga energi på att räkna hur mycket man "skulle" ha vunnit eller förlorat efter att man har "gått ur sin position" (ex sålt sina aktier).  

Nu handlar i stället om att hitta nästa fördelaktiga entry. Låt oss titta på den tekniska analysen för Fingerprint, en sista gång innan helgen.
Aktien stiger i en positiv trend, samtidigt som RSI-kurvan fortfarande befinner sig ovanför sitt utbrott (genom det fallande kanaltaket). Detta är positiva inslag i den tekniska analysen. Samtidigt vet vi också att det finns säljare kring 485 kr-nivån, och nu ser vi även en antydan till att RSI-kurvan kan vara på väg att vika (marginellt) ned. Detta är förstås negativa tecken. Sammantaget är sålunda den tekniska analysen "neutral". Och detta är exakt samma status som igår. Vi har därmed inte rätt odds för en position/bet nu heller.

Vi inväntar därmed nästa saftiga köpsignal i Fingerprint!

Den som vill kan trada/läsa daytrading-analyserna för OMX som publiceras 3 gånger om dagen:
1: Innan börsens öppning
2: Kring lunch
3: Innan stängning
För att läsa mer om dessa analyser, klicka här!


För dig som vill ha exponering mot Fingerprint eller andra aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

  • Tep • 19 februari 2016 22:04:34
    Venter spent på neste signal. Jeg venta litt med å selge sist, klarte komme meg ut på 505,5 :D

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln