24 feb/ Positiva nyheter från Fingerprint idag! - vad säger den tekniska analysen?

Det finns "statistiska säljare" uppe vid 500 kr-nivån (diagram källa: Infront) Det finns "statistiska säljare" uppe vid 500 kr-nivån (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Den som ger sig in i leken - får leken tåla.
I dag meddelar Fingerprint att deras touch-sensor finns integrerar i Xiaomi´s smartphone MI 4S.

Något senare meddelar man
att intäkterna för detta redan finns med i tidigare kommunicerade intäktsprognos. Alltså en "icke-nyhet". Ungefär som då man på Nyheter på TV berättar att Gefle spelat 0-0 borta mot Gif Sundsvall i snålblåst, med toppluvorna och vantarna på.

Ur det tekniska perspektivet har ingenting förändrats.
Fingerprint finner sin jämviktspunkt och tekniskt rättvisa värde på 500 kr-nivån. Analysen är mer eller mindre  neutral, och vi konstaterade härom dan (22 feb) att det finns "statistiska säljare" uppe vid 500 kr-nivån (sannolikheten för fortsatt uppgång ovanför 500 kr-nivån är just nu mindre än 50 % och därför aktiveras säljprogram då aktien når denna nivå). Aktien finner dock köpare nere vid 300-400 kr-nivån, och den underliggande trenden är faktiskt positiv, och därmed kan vi formulera en inte alltför avancerad gissning, att aktien kommer fladdra runt i spannet 400-500 kr en tid, i väntan på att formera en saftig köpsignal som vi skall vara med på!

För dig som vill ha exponering mot Fingerprint eller andra aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
 

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln