5 mars/ Hausse i oljan +7,5 % sedan köpsignalen - Så agerar du nu!

Köpsignalen i olja expanderar aggressivt på uppsidan och vi låser in lite vinst nu (diagram källa: Infront) Köpsignalen i olja expanderar aggressivt på uppsidan och vi låser in lite vinst nu (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Oljan bröt igenom $36,14 och den tekniska analysen signalerade för en tydlig köpsignal. 

Denna köpsignal togs upp i bloggen den 25 feb 2016, för att läsa, klicka här!

Och köpsignalen utlöstes den 1 mars, för att läsa, klicka här!
http://www.tasajten.se/2016/03/01/1-mars-k%C3%B6psignal-i-oljan!-30942993
 

Oljan är visserligen uppe vid kanaltaket, men den tekniska analysen pekar på högre sannolikhet för ett positivt genombrott! (diagram källa: Infront) Oljan är visserligen uppe vid kanaltaket, men den tekniska analysen pekar på högre sannolikhet för ett positivt genombrott! (diagram källa: Infront)

Oljan har sedan utbrottet inte noterat någon ny lägsta-nivå, gentemot föregående dags-lägsta-nivå, och uppgången expanderar nu med kraft. Priset har stigit +7,5 % sedan köpsignalen och det är dags att låsa in lite vinst.

Eftersom priset har nått den tekniska målkursen samtidigt som oljan möter det fallande motståndet vid $39, så stänger vi
2/3-delar (67%) av vår långa position. Orsaken till att vi behåller en tredjedel är att RSI ännu inte har nått 70, samt att oljan har byggt upp ett positivt momentum, och sannolikheten för ett genombrott är "relativt hög" (50-55 %).

Sammanfattningsvis: Vi tar hem upp till +7,5 % vinst, på större delen av vår långa position - men sparar 1/3-del eftersom trenden är upp!

För att läsa alla blogginlägg om olja, klicka här!

För dig som vill ha exponering mot OLJA eller andra råvaror kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.

 

Etiketter: olja

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln