7 mars/ Så här ser en optimal köpsignal ut i Fingerprint!

En större rörelse lurar i vassen (diagram källa: Infront) En större rörelse lurar i vassen (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint klarar inte av att stiga upp över "fair value", då det finns säljare kring denna nivå. Eller redan innan. Detta är inget nytt.

Fingerprint ser i stället ut att ha lugnat ned sig. Aktien handlas som vilken OMX-aktie som helst och rör sig någon procent upp eller ned var dag, under lugna förhållanden. 

 

Lågvolatila perioder följs av högvolatila (diagram källa: Infront) Lågvolatila perioder följs av högvolatila (diagram källa: Infront)

Men skenet bedrar. Det enda vi vet om "lågvolatila perioder" (tid med små rörelser), är att de efterföljs av "hög-volatila". i diagrammet till höger framgår detta tydligt. Innebörden av detta är sålunda att Fingerprint samlar kraft för en större rörelse.

Det optimala scenariot är att Fingerprint gör en dubbeltopp på 513 kr-nivån eller en notering precis ovanför, följt av en ny "liten negativ rekyl", så att vi kan få en tydlig utbrottsnivå/motståndsnivå, som vi kan använda som entry (och möjlig exit). Detta får dock framtiden utvisa. Just nu inväntar vi en ny tydlig signal som ännu inte finns på plats.

För dig som vill ha exponering mot Fingerprint eller andra aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln