18 mars/ Fingerprint redo för snar köpsignal!

Sjunkande volatilitet pekar i detta fall på minskad vilja att sälja aktien hos marknaden (diagram källa: Infront) Sjunkande volatilitet pekar i detta fall på minskad vilja att sälja aktien hos marknaden (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Rörelserna blir allt mindre och mindre i Fingerprint. Vad säger teknisk analys om detta? Det enda vi vet om låg-volatila perioder är att de följs av hög-volatila. Att nedgångarnas storlek blir allt mindre, samtidigt som priset handlas ovanför den stigande trendlinjen är ett positivt tecken. 
 

Detta till skillnad från när stöd och motstånd bryts, då tvärtom, accelererar i stället "rörelsen" innan. Detta framgår tydligt i diagrammet till höger.

Rent konkret innebär detta att sannolikheten för att det stigande stödet på 425-430 kr skall hålla, är hög. Vi förbereder oss nu för en köpsignal, som dock ännu inte är på plats. 

För dig som vill ha exponering mot Fingerprint eller andra aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.

Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!
 

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln