29 mars/ Oljan samlar kraft för en köpsignal!

Oljan befinner sig i en rekylfas sedan RSI toppade på 70. Oljan förväntas falla ned mot $36-38 och här letar vi en köpsignal! (diagram källa: Infront) Oljan befinner sig i en rekylfas sedan RSI toppade på 70. Oljan förväntas falla ned mot $36-38 och här letar vi en köpsignal! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Oljan (Brent) befinner
sig i en "mild negativ rekylfas". Det fastslog vi
sist vi tittade till den (se finansblogg 15 mars).

Sedan oljan bröt upp genom $36,14 har den tekniska analysen skiftat från "långsiktigt negativ" till "långsiktigt positiv"!

Men, samtidigt toppade RSI-kurvan ur på 70 och har nu vänt ned och detta både bekräftar och understryker det faktumet att oljan befinner sig i en mild rekylfas. Dessutom kan vi se en "candlesticks "doji" (figuren som ser ut som ett + plustecken), och denna brukar inte alltför sällan markera slutet på den rådande trenden, åtminstone för en kortare tid. Sammantaget gäller sålunda föregående utsaga (från den 15 mars) för oljan även nu - med en kommande mild rekylfas tillbaka ned mot målområdet $36-38, och i detta område letar vi en köpsignal!


För dig som vill ha exponering mot olja eller andra råvaror kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

Etiketter: olja

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln