30 mars/ Fingerprint tillbaka på stödet - får vi se ett nytt rally?

Fingerprint hade ingen köpsignal på plats, och orkade inte heller fortsätta vidare upp (diagram källa: Infront) Fingerprint hade ingen köpsignal på plats, och orkade inte heller fortsätta vidare upp (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Ser man på! Fingerprint föll tillbaka ned och testade det stigande stödet ännu en gång (idag). Lägst betalt idag är än så länge 433,30 kr.

Aktien är därmed tillbaka där påsk-rallyt en gång startade. Detta är ett litet negativt inslag i den tekniska analysen, men knappast något att lägga större vikt vid. Detta till skillnad från RSI-kurvan som är en ytterst viktig indikator. I alla fall för mig. Du använder den/de indikatorer som är bäst för Dig! Det finns inga rätt eller fel. 

Kan Fingerprint studsa upp igen från stödet?
Mycket möjligt, men ett "köp" skulle fortfarande ske "emot" trendens riktning. Och att gå emot trendens riktning kräver särskilda omständigheter (läs en tydlig köpsignal av något slag).
Den strategiske tradern fortsätter sålunda att inväntar ett genombrott av det fallande kanaltaket för RSI-kurvan. Tills dess handlar det om att sitta på händerna.


För dig som vill ha exponering mot Fingerprint eller andra aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

 

Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck! Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför prisdiagrammet på Fingerprint) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln