1 april/ Helgens boktips: The richest man in Babylon (published 1926)

Så skapas välstånd enligt Clason - då och nu. Så skapas välstånd enligt Clason - då och nu.

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

I denna bok berättar författaren George S. Clason hur man skapar individuellt välstånd med enkla investeringsregler på ett bredare plan än daytrading (va! du skojar! Kan man tjäna pengar på andra vis än på daytrading!). Boken hämtar inspiration från det dåtida Babylon, men gäller lika mycket nutid.

Vi får bland annat läsa om;  botemedlet mot en tom plånbok, de fem lagarna om guld,  och om hur man bedriver framgångsrik affärsverksamhet.

Denna bok är lika mycket för nöje som utbildning. Med en nypa salt kommer man finna denna bok högst underhållande och intressant (obs! detta är inte en bok för dig som vill läsa om "aktiehandel" och "daytrading").


För dig som däremot vill handla aktier kan kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

 

Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck! Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

DELA DENNA BLOGG!
Berätta för dina vänner om denna finansblogg med ett enda knapptryck!


Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför prisdiagrammet på Fingerprint) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Etiketter: boktipset

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln