4 april/ Fingerprint på väg in i köpsignal!

Fingerprint är på väg in i en köpsignal (diagram källa; Infront) Fingerprint är på väg in i en köpsignal (diagram källa; Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint stiger och visar styrka. Dagens uppgång får nu RSI-kurvan att äntligen bryta igenom sitt platå-tak/motstånd.

De goda nyheterna är att aktien nu befinner sig i en köpsignal. De dåliga nyheterna är att det är stängningskursen som räknas. Om Fingerprint faller tillbaka kommer RSI-kurvan att stänga under taket (och köpsignalen blev då inte av).

Att sitta och vänta på bättre tider är inte en vinnande strategi i momentum-aktier (aktier som har en förmåga att transportera sig långa sträckor utan rekyl i vansinnig hastighet, så det viner till i underfrallorna). Vi provar idag att köpa Fingerprint till en försiktig strategi/tre-stegs-raket:
1) Vi köper 1/3 på denna nivå
2) och bygger på med 1/3-del om 498 kr bryts
3) och på stängningen med 1/3-del om RSI-kurvan ser ut att stänga ovanför taket (det gör den om aktien ser ut att stänga upp).


Målkursen är platå-motståndets tak, men vi sätter målområdet till 540-640 kr. Om Fingerprint stänger ned går man ur marknaden, dvs säljer de aktier man köpt.


För dig som vill ha exponering mot Fingerprint eller andra aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

 

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln