7 april/ Fingerprint startar rallyt +4,1 %, hur agerar vi nu?

Fingerprint befinner sig i en köpsignal! (diagram källa: Infront) Fingerprint befinner sig i en köpsignal! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Teknisk analys: 
Fingerprint befinner sig i en köpsignal. Denna gång ställdes det högre krav på oss swing-traders, än vanligt. Priset rusade inte upp i nättaket omedelbart, och vi blev tvungna att hantera vår position och risk mer än vanligt. Allt med syftet att undvika att hamna i en position där vi förlorar stort, men samtidigt inte blir utan wienerbröd om uppgången skulle slå till!

Först fick vi se en köpsignal då RSI-kurvan bröt upp över sitt platåtak. Vi byggde då upp en position om 1/3 + 1/3 = och därmed var vi lång 2/3 volym. Den sista tredjedelen skulle köpas in om 498 kr bröts, men så blev inte fallet (se finansblogg den 4 april)

Därefter fick vi (i förrgår, tis) se en stänkare ned under 471,30 kr, som tvingade oss att gå ur halva vår position (1/3 volym). Eftersom RSI-kurvan höll sig ovanför platå stöd/motståndet så behöll vi dock 1/3 volym. Någon ny volym köptes inte in då priset inte bröt 498 kr (se finansblogg den 5 april)

Igår (ons) steg Fingerprint några kronor och RSI-kurvan tog därmed ny fart på väg upp mot 70-gränsen. Ingen förändring i portföljen, dock med intention att bygga på mer om 498 kr bryts (se finansblogg igår 6 april)

Idag tar Fingerprint fart på uppsidan. Aktien öppnade till 493 kr, och steg därefter upp över 498 kr-nivån, och där köpte vi ytterligare 1/3 volym, enligt instruktion. Vi är nu långa 2/3-delars volym. Aktien har inget under gårdagens stängningskurs att göra (483,40 kr). Stop-loss för hela kalaset om aktien betalas under detta pris (483,40 kr). Vi avser inte att bygga på positionen mer. Den tekniska analysen pekar på en uppgångsfas mot 540-640 kr!


För dig som vill ha exponering mot Fingerprint eller andra aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!
 
 

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln