10 april/ Hausse i oljan - men köpsignalen då?

Oljan steg aggressivt upp från spannet $36,14-38,00 men utan att vi fick se någon tydlig köpsignal (diagram källa: Infront) Oljan steg aggressivt upp från spannet $36,14-38,00 men utan att vi fick se någon tydlig köpsignal (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Oljan (Brent) tog ny fart i fredags. Detta efter att superstödet $36,14 höll för den så kallade "åter-testen" (då priset rekylerar tillbaka till utbrotts-nivån).

Den tekniska analysen pekade på en nedgång mot $36,14-38,00-nivån och i detta spann en möjlig köpsignal (se föregående finansblogg om oljan)

Men trots att priset gjorde just denna rörelse, fick vi inte se någon tydlig köpsignal i oljan nere under $38,00. Oljan ser nu att testa den tidigare toppen på $42,52 inom kort, och förhoppningsvis får vi här se någon typ av konsolidering, och därpå en efterföljande tydlig köpsignal då priset bryter igen! På längre sikt är priset på väg upp mot spannet $45-50, men vi inväntar dock en fördelaktig entry innan vi riskerar ett bet. 

För dig som däremot vill handla aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!
 

Etiketter: olja

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln