11 april/ Fingerprint kommer stiga till 1000 kr på längre sikt- ny köpsignal på gång!

Att Fingerprint testar 1.000 kr-nivån är lika säkert som amen i kyrkan. Som vanligt behöver vi dock en köpsignal för att få vara med (diagram källa: Infront) Att Fingerprint testar 1.000 kr-nivån är lika säkert som amen i kyrkan. Som vanligt behöver vi dock en köpsignal för att få vara med (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint föll ned under 483,50 kr i fredags och därmed fick vi se vår långa position åka ut med en mindre förlust.

Den som följde anvisningar har tre stycken inköp av en tredjedel på vardera nivå kring följande nivåer 483,40/485,50/498 kr. Och exits på 471,20/483,30/483,30 kr. Detta gav en förlust om -1,98 %. Detta innebär att de tekniska signalerna fortsätter att generera kraftiga vinster och små förluster.

Idag ser vi att aktiekursen finner ny styrka, och aktien stiger +2,0 % till 499 kr. Fingerprint handlas just nu nästan exakt på "fair value", dvs aktien är just nu "rätt" värderad, med avseende på sannolikheten att aktien skall stiga eller falla i framtiden.

I diagrammet ovan kan vi se att RSI-kurvan fortsätter att stiga. Om aktien bryter upp över 506,50 kr, utlöser aktien en ny köpsignal. Vi köper Fingerprint om priset betalas till 506,60/510/515 kr. Vi köper en tredjedels volym på vardera nivå. Om köpsignalen utlöses finner vi målkursen på 540-640 kr. På längre sikt kvarstår målkursen 1.000 kr-nivån. Att aktien kommer testa denna nivå i framtiden är lika säkert som amen i kyrkan!


För dig som vill ha exponering mot Fingerprint eller andra aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

 

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln