18 april/ Fingerprint utlöste ny köpsignal!

Fingerprint skall vidare upp till 1000 kr på sikt - lika säkert som amen i kyrkan! (diagram källa: Infront) Fingerprint skall vidare upp till 1000 kr på sikt - lika säkert som amen i kyrkan! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint fortsatte vidare uppåt under måndagens trading sejour.

Köparna finns där.

Kursen fortsatte att rusa ända upp till kanaltaket och dagshögsta 575,50 kr slog i kanaltaket på kronan (se diagrammet nedan)!

Fingerprint fick köpsignal i morse och köparna tog priset upp till kanaltaket, samtidigt som RSI nådde 70 igen (diagram källa: Infront) Fingerprint fick köpsignal i morse och köparna tog priset upp till kanaltaket, samtidigt som RSI nådde 70 igen (diagram källa: Infront)

RSI-kurvan steg ännu en gång upp till 70 gränsen och detta bekräftar den underliggande styrkan.

Den kortsiktiga swing-tradern är nu flat eller lång. De som abonnerar på tasajtens tekniska analysbrev fick i morse en färsk rykande analys och en köpsignal på Fingerprint där köp rekommenderades om priset bröt upp genom fredagens högsta betalkurs 561 kr, med intention att köpa mer om även 565 och 569 kr, bröts!

Morgonens analys lät så här (dock endast för betalande kunder):
VÅR BEDÖMNING DEN 18 APRIL 2016
KL 08:00 Den som följt anvisningarna för Swing-trading är flat. De sista aktierna såldes precis då 540 kr-nivån nåddes, då RSI slog i 70-nivån. Vi letar nu ett nytt köpläge. Vi köper aktien om förra veckans high (561 kr) bryts, och bygger på positioner om aktien även bryter 565 och 569. En tredjedel på vardera nivå.  Målkursen blir om så sker 580-680 kr.


Den som missat morgonens köpsignal sitter dock knappast i sjön. Fingerprint är på väg vidare uppåt och ännu en ny köpsignal utlöses om Fingerprint bryter upp över platå-taket och betalas till 576 kr (och stigande).

Den som köpte aktie i morse och inte sålde precis under kanaltaket, säljer förslagsvis hälften och flyttar stop-lossen till 560 kr (betalas aktien under säljer man andra halvan).

Den som inte var med i morse kan enkel börja köp en mindre del aktier här och nu, med intention att köpa mer om platå-taket bryts!

På längre sikt skall Fingerprint upp till 1000 kr-nivån. Det är lika säkert som amen i kyrkan!

För dig som vill ha exponering mot aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln