19 april/ Fingerprint bryter 600 kr-nivån denna vecka!

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Uppgången i Fingerprint kan omöjligt komma som en överraskning!

Redan i helgen satts en positiv teknisk analys i skottgluggen för alla baissare. Fire at will!

Så här lät helgens finansblogg om Fingerprint:

"LÖR 16 APRIL: ...Den helt galna långsiktiga målkursen på 1000 kr kvarstår. Att aktien kommer nå denna nivå är lika säkert som amen i kyrkan! Enligt den tekniska analysen finns inget motstånd förrän uppe vid 600 kr-nivån. Denna nivå kommer tas ut under veckan som kommer! och därefter finner Fingerprint sitt nästa motstånd vid 682 kr."

Klicka på länken nedan för att läsa:
Fingerprints galna målkurs 1000 kr i sikte - Handelsbanken inleder bevakning av aktien!

Idag fortsätter Fingerprint vidare uppåt. Den underliggande styrkan finns där och platå-motståndet får några aktörer att sälja sina aktier. Inget fel med det. Den erfarne tradern vet att man måste låsa in vinst hela tiden.

Exakt hur man handlar Fingerprint är upp till var och en. Den aggressive tradern köper mer om platå-taket bryts. Den försiktiga tradern har redan låst in vinst och färdas nu bara med i den positiva trenden som en liten medströmsräka.

Sammanfattningsvis: Den tekniska analysen är positiv och vår utsaga om ett genombrott av 600 kr-nivån kvarstår. På sikt skall Fingerprint upp till 1000 kr-nivån. Lika säker som amen i kyrkan.


För dig som vill ha exponering mot aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

 

DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln