21 april/ Fingerprint samlar kraft - så ser den tekniska analysen ut nu!

Fingerpårint befinner sig i en mild rekylfas, som kan skapa en ny saftig köpsignal!  (diagram källa: Infront) Fingerpårint befinner sig i en mild rekylfas, som kan skapa en ny saftig köpsignal! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Den långa position vi byggt upp, åkte ur då 560 kr-nivån föll. Det skrev vi om i den senaste finansbloggen. 

När man väl initierat en swing-trade, skall så många beslut som möjligt fungera som ett självspelande piano. Om så är fallet, då har/hade du sannolikt en tillräckligt bra tradingplan.

Vi konstaterade igår att Fingerprint befinner sig i en typisk "joddel-formation" (dvs handel på hög höjd utan att något händer).

Aktien befinner sig visserligen i en uppgångsfas enligt teknisk analys, men detta innebär inte att uppgången till 1000 kr-nivån kommer gå spik-rakt uppåt som många aktier gjorde under dotcom-haussen 1999.

Fingerprint slog i platå-taket och här fanns tekniska säljare.  Aktien har därmed per definition gått in i en mildare rekyl. En rekyl som förhoppningsvis kommer ge oss en tydlig swing-trading entry på köpsidan.


För dig som vill ha exponering mot aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!
 

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln