25 april/ Fingerprint fortsätter ned mot sin negativa målkurs - så långt ned skall aktien!

Fingerprint faller mot sitt negativa målområde 460-500 kr (diagram källa: Infront) Fingerprint faller mot sitt negativa målområde 460-500 kr (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint gjorde ännu en formidabel studs exakt uppe på trendlinjen och "platå-taket", vid psykologiska 580 kr-nivån.

Alla som sett tasajtens utbildningsvideo Kurs 2B om hur man drar korrekta trendlinjer hade inga problem att lokalisera detta motstånd. Utsikterna var därmed negativa och i den senaste finansbloggen konstaterade vi att aktien var på väg ned mot 500 kr-nivån. För att läsa denna finansblogg, klicka på nedanstående länk (från fredagen den 22 april):
Ingenting kan stoppa Fingerprint från att falla ned och testa 460-500 kr-nivån

Hur ser då den tekniska analysen ut nu?
I diagrammet ovan framgår att RSI vände plikttroget uppe vid 70-gränsen och att värdet (RSI) nu befinner sig i fallande riktning. Detta innebär att den tekniska analysen är fortsatt lätt negativ, och att den tekniska negativa målkursen på 460-500 kr kvarstår. I detta området letar vi en ny saftig köpsignal! som ännu inte är på plats! Vi köper aldrig någonting som faller fritt. 


För dig som vill ha exponering mot aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!
 

DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln