26 april/ Fingerprint fortsätter att sura - så ser den tekniska analysen ut nu!

Fingerprint gjorde en perfekt studs i platå-taket (diagram källa: Infront) Fingerprint gjorde en perfekt studs i platå-taket (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fortsatt sura miner i Fingerprint. Den tekniska analysen pekade på nedgång och den negativa målkursen sattes den 22 april till 500 kr-nivån med potential till "mer" (nedgång).

Fingerprint föll igår ned till 500,50 kr, och idag är lägst betalt än så länge 502 kr. RSI-kurvan fortsätter att falla, även om den nu har stannat upp kring neutrala 50 -nivån, men samtidigt har den inte heller vänt upp, och därmed så kvarstår den negativa tekniska analysen. Vårt huvudscenario kvarstår med en kommande nedgång mot 460-500 kr, även om aktien nu nästan nått detta målområde.

Var finns då köpsignalen?
Fingerprint måste nu formera en ny bas-formation eller på något vis formera en "reversal" (formation som föregår en positiv vändning). Tills detta har skett nöjer vi oss med att fortsätta att stå på sidan och låta aktien falla. Runt hörnet väntar en ny saftig köpsignal!


För dig som vill ha exponering mot aktier kan tasajten rekommendera 
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

 

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln