27 april/ Oljan rusar mot sin målkurs +6 % sedan sist - så högt skall oljan!

Oljan har avancerat +6 % inne i sin köpsignal baserad på teknisk analys. Målområdet kvarstår $48-52 (diagram källa: Infront) Oljan har avancerat +6 % inne i sin köpsignal baserad på teknisk analys. Målområdet kvarstår $48-52 (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Oljan (Brent) stiger mot nya höjder.

Den tekniska analysen är positiv och sedan genombrottet av den viktiga nivå $36,14 under mars 2016 har marknaden också utvecklats starkt.

I vår senaste finansblogg om oljan den 19 april på $43.71 fastställdes att priset var på väg upp till målområdet $48-52. För att läsa tasajtens finansblogg klicka här:
19 april: Brent ($43.71) Underliggande styrka i oljan - så högt kan priset stiga!

 

Oljan rusar uppåt enligt den tekniska utsagan. -Moooot 48-52! -Ay, ay, kapten! Oljan rusar uppåt enligt den tekniska utsagan. -Moooot 48-52! -Ay, ay, kapten!

Priset har just nu stigit +6,0 % sedan dess och handlas just nu till $46,38. Det är således fortfarande en bit kvar för köparna att klättra innan det blir något wienerbröd! Ingenting har förändrats i den positiva tekniska analysen och uppgången kommer att fortsätta!
-Fooooortsatt kurs mot 48-52!
-Ay, ay kapten!
För dig som däremot vill handla olja eller andra råvaror kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Etiketter: olja

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln