29 april/ Hausse i oljan - målkursen uppnådd +9,8 %, är det dags att ta hem vinst? 

-Did we not reach $48? -Did we not reach $48?

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Skepp ohoy! för sjutton gubbar! Oljan (Brent) fortsatte vidare upp med teknisk styrka i ryggen under veckan. Kapten hade satt segel och resan bar iväg mot $48-nivån.

Och ser man på! Oljan tog sig precis upp till sin tekniska målkurs $48. Denna målkurs fastslogs i tasajtens finansblogg den 19 april ($43,71).

Oljan rusade upp till sin tekniska målkurs $48-nivån! Oljan rusade upp till sin tekniska målkurs $48-nivån!

Den tekniska analysen för oljan är förstås positiv, men att hålla en position då målkursen är uppnådd samtidigt som RSI befinner sig på provocerande 72, är knappast ett vinnande koncept över tiden för den aktive swing-tradern.

 

Vi stänger nu vår långa position
i oljan och låser in saftiga +9,8 %, och därmed tog tasajtens läsare av finansbloggen hem spelet igen. CASHiiiNG! Stort grattis!

SPRAAAAK! från högtalaren:
-God förmiddag! Detta är Lennart, er flygkapten på tasajtens flygbolag CASHiiiNG Air. Vädret är måttligt som vanligt, och vi flyger nu över $48-nivån. Nedan till höger bakom oss kan vi se några glad Norrmän vid 47-nivån, och bakom dem några mindre glada squeezade korta tvivlare. Vi kommer nu att rulla ut wienerbrödsvagnen, så vänligen lämna mittgången fri från laptops och annan trading-utrustning som kan störa fikapausen.
 

max 9,8 st per person max 9,8 st per person

Observera att det endast är tillåtet att ta 9,8 stycken Wienerbröd per person. Då återstår det bara för oss på CASHiiiNG Air att tacka för att ni flög med tasajten och CASHiiiNG Air! Vi ser fram emot att ha er ombord inom kort!För dig som däremot vill handla olja eller andra råvaror kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

Etiketter: olja

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln