6 maj/ Fingerprints köpsignal fallerade - innebär detta att stödet kommer ge vika?

Fingerprint utlöste en spekulativ köpsignal men köparna fallerade och vi fick se en stop-loss (diagram källa: Infront) Fingerprint utlöste en spekulativ köpsignal men köparna fallerade och vi fick se en stop-loss (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint var precis i startgropen för att bygga upp ett nytt positivt momentum. Aktien bröt upp över 500 kr-nivån och i onsdagens finansblogg skrev vi om goda möjligheter till att bygga upp en lång position.

Köparna visade sig dock inte vara tillräckligt starka och priset föll tillbaka ned under 500 kr-nivån, och därmed fick vi se en stop-loss. Förutom att 500 kr-nivån föll, kickade även grundregeln för stop-loss in, som inte tillåter en förlust större än -2 %.

Hur ser då den tekniska analysen ut efter detta failure?
Denna negativa vändning fick RSI-kurvan att vända nedåt och detta är i som bekant inte ett positivt tecken. Sannolikheten för att Fingerprint skall falla ned under sitt stigande stöd (kanal-botten) är återigen över 50 %. Aktien måste nu bygga upp en ny formation innan vi kan få se en ny tydlig köpsignal.

För dig som vill ha exponering mot aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!
 

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln