10 maj/ Köpsignal i Fingerprint - nytt biometrikort lanseras inom kort med multi-användningsområde!

Vänder upp genom stöd/motståndet och utlöser en köpsignal (diagram källa: Infront) Vänder upp genom stöd/motståndet och utlöser en köpsignal (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint ville inte fortsätta ned genom den stigande trenden på allvar. idag meddelar företaget att deras multi-pulti-kulti-kort för utökade användningsområden alldeles strax är redo för massproduktion. Det nyas kortet kommer kunna användas inom exempelvis, passer-system, industri, medicinteknik, fordonsindustri. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande, publicerat av Nyhetsbyrån Direkt.

 

Titta en doji! Fingerprint står inför en vändning uppåt! (diagram källa: Infront) Titta en doji! Fingerprint står inför en vändning uppåt! (diagram källa: Infront)
Hur ser då den tekniska analysen ut?
Fingerprint har faktiskt även formerat en candlesticks-doji, och om taket på denna 479 kr, bryts utlöser sålunda Fingerprint en köpsignal. framför allt då aktien då stiger tillbaka in i den redan positiv kanalen.

Vi kan se att marknaden precis handlar upp aktien till 481 kr. Aktien befinner sig därmed i en köpsignal och vi sätter målområdet till 500-580 kr. Den strategiske placerare kan bygga upp en position genom att köpa till stigande pris. Ex 482/486/490 kr. Stop-loss skall användas, och nivåerna är upp till var och en. Tumreglern säger dock max -2 %.


För dig som vill ha exponering mot aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

 
Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln