11 maj/ Fingerprint inne i köpsignal - så högt skall aktien!

Vägen är nu fri för uppgång mot 540-600 kr (diagram källa: Infront) Vägen är nu fri för uppgång mot 540-600 kr (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprints logiska utveckling är att massproducera dessa biometrikort för smartphones eftersom marknaden och teknologin är redo för detta nu.

Så var inte fallet år 2000. Då låg man före sin tid! Smart phones marknaden var ännu inte utvecklad! På samma sätt befinner sig bolaget när det gäller smarta-biometri-kort för kreditkort, passerkort, industri, och alla nya områden. Det är här som exponentialfunktionen blir exponential. Utan rapakalja, det vill säga, det är här som massproduktionen expanderar enormt!

Allt detta kan förstås inte diskonteras i aktiekursen redan nu, och det är därför aktien fortfarande handlas under 1.000 kr-nivån. Men att kursen skall nå denna nivå är lika säker som amen i kyrkan! Däremot kan det ta sin tid.

Låt oss nu ta en titt på hur den tekniska analysen ser ut!
Fingerprint steg tillbaka upp i den redan positiva kanalen igår, och utlöste då en köpsignal. Vägen ligger nu öppen för en uppgångsfas till 550-600 kr i första hand. Detta lär inte stoppa aktien, men denna nivå får fungera som ett första mål! 


För dig som vill ha exponering mot aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!
 

Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck!  Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små Berätta för dina vänner om denna finansblogg - med ett enda knapptryck! Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små

DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg! - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

  • Preben Larsen • 11 maj 2016 13:59:56
    Har investeret pænt langsigtet i Fingerprint
  • Lycka till!
    (Per, tasajten.se)

    11 maj 2016 15:53:38

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln