13 maj/ Visst rekylerade oljan ned mot $43! - vad gäller nu?

Oljan rekylerade ned till $43.30 och nådde nästan den negativa målkursen $43 (diagram källa: Infront) Oljan rekylerade ned till $43.30 och nådde nästan den negativa målkursen $43 (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Oljan (Brent) steg upp till $48-nivån och här tog tasajtens finansblogg hem vinsten på den långa position, eftersom RSI-kurvan befann sig på höga och provocerande 72-nivån.
För att läsa denna finansblogg från den 29 april, klicka här!
 

-Not quite, exactly all the way donw to $43.00? -Not quite, exactly all the way donw to $43.00?

Rekylen slog till och målkursen för denna sattes till minimum $33, med fokus på det "stigande stödet/kanalbotten". För att läsa finansbloggen från den 3 maj då denna negativa målkurs sattes, klicka här! Verkligheten blev en test av $43.30, och här vände oljan återigen uppåt igen.
Oljan befinner sig i den lätt positiv zonen, och på sikt skall priset testa motståndet vid $54-nivån. RSI-kurvan pendlar mellan 50-70 och detta är som bekant ett styrketecken. Oljan utlöser en köpsignal då/om $48.26 passeras. Målkursen blir då $49.80-53.80.


För dig som däremot vill handla olja eller andra råvaror kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!
  

Etiketter: olja

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln