17 maj/ Fingerprint rusar - och tasajtens läsare cruisar +13,8 % - Så agerar du nu!

Vi bara glider med som en liten medströmsräka - och tjänar pengar på teknisk analys! (diagram källa: Infront) Vi bara glider med som en liten medströmsräka - och tjänar pengar på teknisk analys! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint befinner sig i en köpsignal sedan den 10 maj då candlesticks dojins tak bröts på 479 kr, för att läsa denna finansblogg, klicka här:

Aktien rusar nu vidare mot målkursen 580-640 kr och kanaltaket! Fingerprint har betalas just nu precis ovanför 550 kr-nivån, senast betalat 554,50 kr (fladdrar runt rejält).  Aktien har nu avancerat hela +13,8 % sedan köpsignalen, om man räknar på ett inköpssnitt på 487 kr (som blir snittet för den som följde föreslagen inköpsstrategi, med köp då följande nivåer bröts: 482/486/490 kr).

Den strategiske swing-tradern låser nu in mer vinst. Vi sålde 40 % av vår position på 518-520 kr-nivån, och vi säljer nu mer aktier på denna nivå! Här säljer vi ytterligare 30 % av vår position.  Det är väl inget pensionssparande heller, för sjutton gubbar! Samtidig flyttar vi vår stop-loss för resterande volym (30 %) till 514 kr.

***Aktien har fallit ned till 544 kr under skrivelsens gång, ingen förändras dock i vår strategi, sälj 30 % till av din volym

 

CASHiiiNG AIR 707 på väg mot Gran Canaria, beräknas landa 640
CASHiiiNG AIR 707 på väg mot Gran Canaria, beräknas landa 640
max 3 per person max 3 per person

SPRAAAK FRÅN HÖGTALAREN:
-God förmiddag! Detta är er kapten som talar. Vi flyger nu på 55000 fot. Alla som står och väntar utanför den lilla muggen, längst bak i planet, vars innehåll ingen vet vars det tar vägen när man trycker på den blåa knappen "push", ombeds att omedelbart gå tillbaka till era för småa säten. Nu kommer Wienerbrödsvagnen att rullas ut igen, för andra gången, och denna gång serveras Wienerbröden med grädde, för säkerhets skull. Det är ju ändå Norges nationaldag. För er som inte hann med att se ut genom fönstret, så flög vi precis över några tvivlare nere på 500 kr-nivån! Vi beräknas anlända på Gran Canaria i tid 620. Tack för att ni flyger med tasajtens flygbolag CASHiiiNG AIR - flygbolaget som oftast kommer fram till sin destination!

För dig som vill läsa fler intressanta bloggar om trading och tekniska analys föreslås:
+Hur träffsäker är tasajtens finansblogg (12 maj)
+Lär dig förstå börsen genom fraktal-analys (11 maj) 

För dig som vill ha exponering mot aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.


VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg! - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg! - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg! - med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln