25 maj/ Arcam - Rally i "årets AKTIE 2016", aktien upp +23,8 % än så länge!

Kommer årets aktie 2016 ARCAM att orka ända in i mål inte ens första halvlek är över (diagram källa: Infront) Kommer årets aktie 2016 ARCAM att orka ända in i mål inte ens första halvlek är över (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Arcam var den aktie som såg bäst ut inför 2016.

På  tasajtens finansblogg den 27 december 2015, 
-Detta blir årets aktie 2016
kunde vi alla läsa om att Arcam valts till årets aktie 2016. Aktien kursen stod då i 172 kr:

 

Tabell: large cap i år, SSAB har gått bäst i år, Fingerprint är inte ens på plus (diagram källa: Infront) Tabell: large cap i år, SSAB har gått bäst i år, Fingerprint är inte ens på plus (diagram källa: Infront)

Arcam handlas idag +23,8 %, upp från 172 kr till 213 kr senast betalt. Om vi sedan jämför denna härlig uppgång, med de övriga OMX-aktierna så kan vi se att kampen om att bli årets aktie är stenhård!

SSAB leder på +30,03 % och på andra plats finner vi LUPE +23,33 %.
Värt att notera är att Fingerprint inte ens är upp i år!För dig som vill ha exponering mot aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.

VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!


 

DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg! - med ett enda knapptryck! DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg! - med ett enda knapptryck!

DELA - Berätta för dina vänner om denna finansblogg!
- med ett enda knapptryck!

Jag är ytterst tacksam om du vill dela denna finansblogg med dina vänner på facebook, LinkedIn och på mail. Använd gärna de små ikonerna högst upp (precis ovanför kursdiagrammen) för att "dela" denna sida med ett enda knapptryck!

Etiketter: arcam

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln