25 maj/ Fingerprint klarar inte av att fortsätta upp, trots en stark börs - vad betyder det?

Fingerprint klarar inte av att fortsätta vidare upp trots en annars positiv börs (diagram källa: Infront) Fingerprint klarar inte av att fortsätta vidare upp trots en annars positiv börs (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

I den senaste finansbloggen om Fingerprint konstaterade vi tillsammans att Fingerprint befinner sig i en positiv trend, men att oddsen inte är tillräckligt bra för ett bet.

Fingerprint har nu legat still i två dagar trots att börsen annars varit pigg.  I måndags stängde aktien på 572 kr. Två dagar senare handlas den i 570 kr, två kronor lägre. Detta är ett litet svaghetstecken i den tekniska analysen.

RSI-kurvan stiger dock och aktien handlas ovanför det fallande kanaltaket, och detta är i sin tur ett positivt tecken. Sammantaget har sålunda ingenting förändrats i den tekniska analysen. Sannolikheten för stigande kurs är marginellt högre, än för nedgång, men detta är inte rätt läge för  den strategiske swing-tradern, som endast riskerar ett bet då alla fördelar är på plats!

Rekommenderad läsning för dig som vill läsa mer om börs och teknisk analys:
-Split i Fingerprint och återköp av aktier!

För dig som vill ha exponering mot aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.

VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

 

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln