30 maj/ Oljan i medvind - här finns långsiktiga målkursen!

Indikatorerna neutrala ur det kortare perspektivet - men positiva ur det längre (diagram källa: Infront) Indikatorerna neutrala ur det kortare perspektivet - men positiva ur det längre (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Det är dags att titta till oljan (Brent) igen. I vår senaste finansblogg (23 maj 2016) kunde vi se att oljan nådde sin lilla målkurs 49,80 med en cents marginal.

Den tekniska analysen pekade på en underliggande stark marknad (och en kommande test ur det längre perspektivet av $54-nivån!) och vår förhoppning var att försöka finna en entry, kanske efter en köpsignal nere i spannet $45-47. Detta har dock än så länge inte blivit verklighet. Vi har för närvarande ingen position, men vi är alert på ett kommande köpläge. RSI-kurvan vill inte lämna 70-gränsen och detta indikerar fortfarande på styrka. Vi inväntar i vanlig ordning en läge då vi har en edge i marknaden. Just nu är den inte tillräckligt stor. Sannolikheten för fortsatt kortsiktig uppgång är 50-55 %. ur det längre perspektivet kvarstår förstås målkursen $54, med målområdet ($52-55).

Rekommenderad läsning för dig som vill läsa mer om börs och teknisk analys:
-Brexit
-Glöm nya svenska parlamentariska "regerings-konstellationer" 

För dig som vill ha exponering mot aktier kan tasajten rekommendera
CMC Markets CFD:s med låga och fördelaktiga spreadar för aktier!
Riskvarning: Förluster kan överstiga insättningar.

VILL DU HA ETT MAIL NÄR NÄSTA FINANSBLOGG PUBLICERAS?
Om du är intresserad av teknisk analys, och om du vill ha ett mail nästa gång en ny finansblogg publiceras, klicka här för att registrera din e-mail adress!

Etiketter: olja

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln