1 juni/ Fingerprint - kan nu användas till att låsa upp byggnader i korea, börja köp!

Redo för en möjligt vändning upp! Redo för en möjligt vändning upp!

Per Stolt, daytrader / tasajten.se

Fingerprint meddelar att man fått sitt biometri-kort installerat i ett Koreanskt smart-kort, som kan användas för att exempelvis ge access till byggnader. 
Det skriver bolaget på sin hemsida.

 

Fingerprints kort kan nu ge access till byggnader i Korea, det skriver di.se på sin hemsida (källa: di.se) Fingerprints kort kan nu ge access till byggnader i Korea, det skriver di.se på sin hemsida (källa: di.se)

Så även Nyhetsbyrån direkt och di.se.

Detta bekräftar bara den utveckling som ligger framför detta bolag, som vi diskuterat tidigare. Att bolaget skall upp till 1000 kr-nivån (200 kr efter split), och att bolagets tillväxt ligger utanför mobiltelefon-marknaden.

Hur ser då den tekniska analysen ut?
Fingerprint befinner sig i en positiv trend, och aktien håller nu på att bilda en candlesticks "dragonfly", som är en positiv indikation. Samtidigt finner vi ett fallande RSI, och därför är det mest logiska att bygga positionen med 1 kronas nivåer. Vi köper aktien här (109,70 kr) och bygger om aktien betalas till 110,70 kr samt 111,70 kr.

Etiketter: fingerprint

Kommentera gärna:

 • Micke • 1 juni 2016 13:23:36
  Fråga från en TA-nörd under upplärning, tittar man inte alls på FA när man utvärderar formationer? T.ex. om man kollar på dagens köpsignal, både dagens nedgång och uppgång är ju direkt grundade i nyhetsflödet, pga det så tänker jag att betydelsen av reversal formationen är mycket mindre än om den hade bildats utan nyheter. Eller tänker jag fel här?
 • Hej Micke!

  En mycket bra fråga. Dessvärre har frågan inget svar, eftersom det inte går att bevisa huruvida saken är som du säger eller ej. Och om vi inte rimligen kan finna något svar, så är det bättre att inte ta hänsyn till varken frågan eller svaret , läs: om du får en teknisk köpsignal så köp! undvik att fundera, det brukar oftast bara innebära att priset blir dyrare under tiden :)

  Min uppfattning (utan bevis) är dock, att det är en fördel när både den fundamentala och tekniska analysen pekar åt samma håll. Om sedan marknaden bekräftar denna uppfattning, genom att priset stiger och aktien utlöser en teknisk köpsignal, då har vi oftast rätt odds för ett bet! Därefter uppstår förstås nästa fråga, när ska vi ta hem vinst! vilket i och för sig är en helt annan frågeställning! :)

  Lycka till!

  (Per,tasajten.se)

  1 juni 2016 19:39:32

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln